美味掲示板|yam! BBS
This is a Bulletin board of “ask anything about our restaurant” you could ask thing like:
“Tell me the recipe!”
“Please cook this & that!”
“Please bring back the old menu!”
We’ll do our best to respond.
Anyway, please let us hear your voice.
If you want to reserve, please click the “OPEN TABLE” right now!
ATTENTION (Cancellation Policy)
[On the day:8000JPY per person / The day before and the day before the reservation date:5000JPY per person]
Title: Thank you!!!
Mon 21st Mar 2016 [17:05]
Name: kaikaya bts
Dear Mr.Ik Jin Yun
Thank you very much for contacting us.
At 7:00pm on Thursday 7th April for 2peoples
@no smorking section.
We still have a table available for you.
You can make a tentative reservation.
Please call us as soon as possible When you arrive in Tokyo.
I'll be waiting.
(Tel +81337700878
open during AM11:00-PM11:00)
※for Domestic call: tel:0337700878
(and We'er sorry. We can't exchange e-mail with you.)
Thank you very much.
Best regards.
KAIKAYA by the sea
※And we're sorry, but we're not usually taking reservations through this bulletin board.
Title: Dr. Prof.
Sun 20th Mar 2016 [22:10]
Name: Ik Jin Yun
We will visit Tokyo 7th Apr 2016. So I want to reserve your restaurant at 7 pm on 7th Apr. If there will be no room for the date, 8th Apr. is also OK. We are 2. Thank you
Title: Thank you!
Thu 17th Mar 2016 [16:29]
Name: 開花屋bts
Dear Rainhard Fuchs san
Thank you for contacting us.
But we are very sorry.
You can't make a reservesion for tonight.
Becouse we have no opening table today.
Please call us when you want to book a table for another day.
(Tel +81337700878
open during AM11:00-PM11:00)
※for Domestic call: tel:0337700878
(and We'er sorry. We can't exchange e-mail with you.)
Thank you very much.
Best regards.
KAIKAYA by the sea
※And we're sorry, but we're not usually taking reservations through this bulletin board.
Title: キム トンキュウ様
Thu 17th Mar 2016 [18:03]
Name: 開花屋bts
先日はお問い合わせいただきありがとうございました。
当店のコースメニューですが、時期によって、また入荷状況によって内容が変わる為申し訳ございませんがこの場で詳細なお答えをする事ができません。
ちなみに本日は
3500円コース
1、鮮魚のカルパッチョ
2、7種のお刺身の盛り合せ
(大トロ・赤身・タイ・カンパチ・ヒラメ・金目鯛・トビウオ)
3、しっとり鶏のパリパリサラダ
4、海老のエビによるえびソース
5、まぐろのカマのスペアリブ
6、雑魚のグリル
(イズカサゴ・ホンビノス貝)
7、高菜焼き飯
8、浜の味噌汁
9、桜のジェラート
4000円コースは上記に
車海老の香港風・ずわい蟹のてんこ盛りグラタンまたは白子のゴルゴンゾーラグラタン・いずみ鶏の鉄板焼きが付いて、上記の③⑦⑧が付きません。
4500円コースは、前菜にアワビの料理、和牛のお料理一品、お食事がしらす野沢菜ごはんと新筍のスープに変わります。
非常に解り難い説明で申し訳ありません。
日時が決まりましたらお手数ではありますが再度お電話を頂ければ
その際に更に詳しくご紹介させて頂きたいと思います。
よろしくお願い申し上げます。
開花屋 兼本理央
Title: PM Pioneers Asia
Thu 17th Mar 2016 [11:39]
Name: Rainhard Fuchs
Dear team,
it is our last night after three months in Tokyo and working on a dense project.
It would be great to spend this special one at your place. Tentatively to reserve 15 spots, ideally in the left part of the building. Please let me know if this is possible.
Best wishes,
Rainhard
Title: コースメニューの詳細について
Thu 17th Mar 2016 [09:11]
Name: Kim
こんにちは。
先日、電話でメニューについて伺った際、親切にお答えいただき、ありがとうございます。
今度、弊社の社員旅行中(17名程)の食事について、ブログなどを通じて、評判のレストランを探したところ、’開花屋 by the sea’を見つけるに至りました。そこで、お願いなのですが、先日、伺った三つのコースメニュー(3500円、4000円、4500円)について、お品書きを詳しく教えて頂けないでしょうか。よろしく、お願い致します。
韓国 SCD製薬株式会社
中央研究所 研究員 キム トンキュウ