コロナウイルス感染防止の取り組みについて
Our Efforts for Infection Prevention of Novel Corona Virus (COVID-19)

旬のおすすめ|in season!

Title: ほんさか。
Fri 02nd Feb 2024 [12:05]
Name: kaikaya bts
今日仕入れた「ユメカサゴ」と「アカハタ」です。体長約15センチの小さなユメカサゴは骨までサクサク食べれるように「二度揚げ」にします。アカハタはハウススペシャルの「鮮魚のグリル」に使います。今日も東京中央市場豊洲は新鮮な魚で溢れかえっていました。
I LOVE FISH!

These are "YUME KASAGO Sagami scorpionfish" and "AKAHATA red grouper" that we purchased today. The small scorpionfish, about 15 centimeters long, are "twice-fried" so that they can be eaten crispy to the bone. The red grouper is used for the house special "Grilled Fresh Fish. The Tokyo Central Market Toyosu was again overflowing with fresh fish today.

Title: お知らせ。
Sat 27th Jan 2024 [13:15]
Name: kaikaya bts
皆様こんにちは。花コースの中の二皿です。ジャガイモが超甘くてビックリ。海老が超プリプリでびっくり。
These are two dishes from the HANA course. The potatoes were super sweet. The prawns were super plump and surprising.

Title: ほんさか。
Fri 05th Jan 2024 [12:56]
Name: kaikaya bts
こんにちは!
いつも有難うございます。開花屋バイザシーは本日17:00からオープン致します。今日もお魚沢山仕入れました。元旦から災難に遭われた方を思うといたたまれませんが、こんな時こそ元気な人間が世の中と経済を盛り上げなくっちゃいけないと言うのは2011年に学びました。なので今年も頑張って参ります。
今日も明日も明後日も皆様のお越しを心よりお待ち申し上げております!

Hello. We will open at 5pm today. We have purchased tuna, sea bream, flounder, Amberjack, butterfish(Medai), snapper, mackerel, scallops, shrimp, crab, and much more. We believe that the liveliness of this country is the best way to help those who have suffered a calamity. We look forward to seeing you soon!

Title: 新メニュー
Fri 08th Dec 2023 [17:13]
Name: kaikaya bts
今度やるメニューの試作をしました。アンデスレッド😗、ノーザンクイーン😓、シャドーレッド😳なんて競走馬みたいな名前の新種のじゃがいも達で、いずれも北海道産。北海道繋がりの帆立貝と焼いてみたら結構イケるので次回はこれで決まり。心配なのは安定して入荷するのか?と最低ロットがそれぞれ5〜10kgなので保管場所の確保😅
We made a prototype of the "Four Kinds of Potatoes and Scallops" menu that we will start next. These Hokkaido potatoes are a new species, but is it any surprise that they taste even better than they look and match well with Hokkaido scallops? 😅
Our style is to cook them boldly in a fisherman's style.👍

Title: ほんさか。
Fri 22nd Sep 2023 [12:31]
Name: kaikaya bts
皆様こんにちは。
とうとう夏が終わってしまった感じですね、、、悲しい。一年中夏でも良い私にとって9月は悲しい季節です。もう汗だくになってからのあらかじめ18℃設定した冷蔵庫の様な部屋に入って「涼しいーっ!」とか言うあの楽しみも10か月間おあずけなんですね。しかも人気料理の生トウモロコシのかき揚げももう終売、、、。しかし悪い事ばかりじゃない。秋から冬にかけて美味しくなるものは沢山ある。
今日は遠く小笠原父島から来たアカハタのご紹介です。
彼らは鱗鰓腸を取り三枚に卸してコースのグリルに使います。歯応えがプリっとして、皮目が香ばしく、とっても美味しい魚です。
ご来店お待ちしております。

AKAHATA
They (red grouper) came from Chichijima Island in Ogasawara Village, 1000 km from Tokyo. But surprisingly, Chichijima is in Tokyo. Tokyo is surprisingly large, isn't it?